СОЛИД - Автоматични стъклени врати Ecdrive - автоматика за врати
Автоматични стъклени врати Ecdrive Автоматични стъклени врати Ecdrive

Автоматични стъклени врати Ecdrive
Автоматични стъклени врати фирма Газе Стъклени стени и врати Автоматични стъклени врати GEZE ECdrive и варианти Просто надеждни. Често пъти точно към автоматичните системи за плъзгащи врати са отправени извънредни изисквания по отношение на функционалността и икономичността. Задвижването Econodrive на GEZE вече предлага много убедителни предимства при отлично съотношение цена - качество. GEZE ECdrive – наследникът на доказалото се Econodrive – остава изгоден за придобиване и увеличава производителността. ECdrive покрива изискванията за тегло на крила на врати до 120 kg и при това е безкомпромисно надежден във всички детайли. Висококачествени материали и най-нова технология на управление гарантират висока производителност. Благодарение на минималното триене и самопочистващата се ролкова количка то задвижва автоматичните плъзгащи врати изключително безшумно. Заобленият капак с красивите форми на GEZE дизайна осигурява атрактивен вид. Други предимства на продукта
- Лесен монтаж и големи възможности за регулиране на крилата
- Интелигентна защита от преобръщане чрез интегриран към ролковата количка плъзгач
- Удобен за клиента и сервиза чрез надеждна диагностика и ново разработена механика
- Отговаря на най-високите изисквания за безопасност благодарение на самообучаващо се управление
- Висока експлоатационна надеждност чрез контрол на силите на затваряне
- Висок комфорт чрез настройка на параметрите и индикация на състоянието на дисплея на програмния прекъсвач. Универсална област на употреба Системите за плъзгащи врати GEZE ECdrive са подходящи за едно- и двукрилни врати с крила от ESG- и ISO-стъкло, както и рамкови и дървени крила. Те могат да се използват за вътрешни и външни врати, както и в FR изпълнение за евакуационни и аварийни изходи. Изпълнен стандарт DIN 18650 За гарантиране на оптимална безопасност на ползвателите на автоматичните врати с DIN 18650 е създаден единен стандарт. Разбира се, също и системите за плъзгащи врати GEZE ECdrive са изпитани и сертифицирани по DIN 18650 като конструктивен модел. Управление и още повече безопасност
- Радарен датчик за движение Merkur R и Merkur S
- Комбиниран радарен датчик със светлинна завеса Activ R и S, Jupiter R и SV Безопасност при затваряне
- Активна инфрачервена светлинна завеса Activ R и S, Jupiter R и SV
- Светлинна бариера за безопасност GZ 472 V или GZ 470 V Безопасност при отваряне
- Активна инфрачервена завеса Iris S или Presence S
- Активен инфрачервен сензор AIR 30 Напоследък тези сензори могат да се използват също и при врати на евакуационни и аварийни изходи, като се спазват и всички останали нормативни предписания.


Многообразие от варианти при Автоматични стъклени врати Ecdrive

Многообразие от варианти За да отговори на най-различните изисквания, GEZE Ecdrive може да бъде получено в многобройни варианти.
- ECdrive-FR / C-FR / CR-FR За евакуационни и аварийни изходи
- ECdrive FR-RWS безопасната блокировка за врати за евакуационни изходи с TUV експертиза
- ECdrive FR-LL Затваряне на магазина (one way) безопасна блокировка на евакуационния изход
- ECdrive FR-DUO Две посоки на евакуация Нещо заоблено Плъзгащите врати с дъга са не само особено елегантен дизайнерски елемент в областта на входа. Те осигуряват повече светлина, повече място и дори при тесни външни размери огромно пространство за преминаване.
- ECdrive C 1800 решение на GEZE може да се използва като полукръгла плъзгаща врата или в комбинация с линейна плъзгаща врата като ветрозащита.
- ECdrive CR При 3600 кръгът се затваря и GEZE кръглата плъзгаща врата ECdrive CR. Задвижванията на двете врати образуват единна система, но се управляват поотделно.