СОЛИД - Автоматични стъклени врати Slimdrive SL - автоматика за врати
Автоматични стъклени врати Slimdrive SL Автоматични стъклени врати Slimdrive SL

Автоматични стъклени врати Slimdrive SL
Автоматични стъклени врати фирма Газе Стъклени стени и врати

Автоматични стъклени врати Безупречно задвижване – идеално функциониран GEZE Slimdrive SL За обезпечаване на безупречна работа, GEZE създаде няколко разработки. Високопроизводителен мотор за високо напрежение, с ниска степен на износване и неизискващ поддръжка работи почти безшумно. Предаването на сила се осъществява чрез зъбчати ремъци, а направляващите ролки са разположени изключително прецизно. Теглото на крилото се разпределя по носещия профил между 2 х 4 ролки. Конструкция Slimdrive SL представлява модулна система, изпълнена изцяло от алуминий и се състои от монтажен профил, носещ профил, защитен капак и странични части.
- Монтажна височина само 7 см
- Монтажна дълбочина само 188 мм
- Свързването се осъществява чрез щепселни връзки
- Задвижващите компонент се завинтват към носещия профил
- Ходовата шина със задвижващите компоненти се закрепва към монтажния профил без свредловане
- Специални профили от елоксиран алуминий
- Непрекъснато пресовани покривни профили Области на приложение Многостранно приложение: Slimdrive SL е задвижване, подходящо за еднокрили и двукрили врати с крила от стъклопакет ESG, Isoglas 22 мм с фина рамка или крила без рамка със скрито разположен обков (IGG). Slimdrive SL е подходящ в еднаква степен за вътрешни и външни врати. Цветове Автоматичната система за плъзгащи се врати Slimdrive SL се предлага в цветове EV1 и всички цветове по RAL-F. Монтаж Всички монтажни части, както и защитният капак, се монтират отпред. Благодарение на съответни профили Slimdrive SL подхожда на всички възможни профили на колонно-ригелни конструкции, както и на почти всички възможни фасадни профили, както и стенни установки. Техническо обслужване Изключително лесното обслужване на Slimdrive SL се дължи на прегледната системна концепция с леко достъпни елементи, задвижването работи изцяло в цифров режим.
- Удобно техническо обслужване благодарение на свалящите се части, а така също и съхраняваните в състояние на безопасност части (капак).
- Леснодостъпни външни клемни рейки с интегриран кабелен канал.
- Настройката и диагностиката на конструкцията се осъществява изцяло и изключително от програмен превключвател с дисплей.
- Моторът, предавката и зъбчатите ремъци не изискват поддръжка. Оптимално съотношение на проходната височина към широчината на отваряне на крилата при типа Slimdrive SL (препоръчвано от GEZE)


Многообразие от варианти при Автоматични стъклени врати Slimdrive SL

Автоматични стъклени врати Slimdrive SL се предлага в следните разновидности и модели:
Slimdrive SL
Slimdrive SL-FR / SL-BO
Slimdrive SL-IGG
Slimdrive SLV / SLV-FR
Slimdrive SL-RD
Прътова блокировка за Slimdrive SL
Slimdrive SLT / SLT-FR
Управление и основни характеристики на Автоматични стъклени врати Slimdrive SL