СОЛИД - Автоматични стъклени врати - автоматика за стъклени врати
Автоматични стъклени врати Автоматични стъклени врати

Автоматични стъклени врати
Автоматични стъклени врати фирма Газе Стъклени стени и врати

Автоматични стъклени врати: Мощна и надеждна система за задвижване и автоматизация на стъклени врати. Комфортът и сигурността са отличителен белег на системите от серията Powerdrive даже и при тежки стъклени врати. Големи входове и широки междупространствени отвори, свързани с врати с високи крила, поставят специални изисквания към задвижващата техника на вратите и точно тук намират приложение силните страни на механизмите от серията Powerdrive. Със системите от серията Powerdrive могат да се задвижват ефективно и мощно крила на врати с тегло до 200* кг, които просто „ще паднат от рамката“: За едроформатни отвори, специални конструкции на плота на вратата и тежки, специални изпълнения, Powerdrive предлага подходящ задвижващ механизъм в стандартно изпълнение и изпълнение за авариен изход.

Автоматични стъклени врати фирма Газе Стъклени стени и врати

Често пъти точно към автоматичните системи за плъзгащи се стъклени врати са отправени извънредни изисквания по отношение на функционалността и икономичността. Задвижването Econodrive на GEZE вече предлага много убедителни предимства при отлично съотношение цена - качество. GEZE ECdrive – наследникът на доказалото се Econodrive – остава изгоден за придобиване и увеличава производителността. ECdrive покрива изискванията за тегло на крила на стъклените врати до 120 kg и при това е безкомпромисно надежден във всички детайли. Висококачествени материали и най-нова технология на управление гарантират висока производителност.

Автоматични стъклени врати фирма Газе Стъклени стени и врати

Перфекционизъм на най-малко пространство Като пръв производител GEZE предлага една пълна гама автоматични задвижвания за стъклени врати с характерно оформление с дължина от 7 см. Продуктовата гама серия Slimdrive включва автоматични системи за въртящи се крилни и плъзгащи се врати, включително телескопни плъзгащи се врати и врати с полукръгла арка, както и врати тип „хармоника”. Изключителни малката монтажна височина дава възможност на архитектите да вградят почти невидимо за човешкото задвижванията във фасадите. GEZE се е профилирала в тази серия задвижвания като доставчик, който предоставя за неограничена свобода на проектантите при проектирането и разработването на свързани с дадена поръчка единични решения. Надежността и автоматиката стъклени порти на фирма Гезе я нарежда сред най-търсените и продавани продукти на пазара.