Автомати за самозатваряне на врати TS 3000 5000
Автомати за самозатваряне на врати TS 3000 5000

Автомати за самозатваряне на врати TS 3000 5000
Солид ООД представя на вашето внимание Автомати за самозатваряне на врати TS 3000 5000.


Автомати за самозатваряне на врати TS 3000 5000

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА
за блиндирана врата модел D-CODE SINGLE 5

 
ОПИСАНИЕ : Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в 3 дървесни разцветки . Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана поцинкована стомана в цвят тъмно кафяв и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с касова брава “ATRA” с електромеханична блокировка , ключа е с чип за разпознаване – дори с оригинален ключ без чип не може да се ОТВОРИ , производство на Dierre S.p.A., които притежават 2 годишна европейска гаранция. Бравите притежават, както функция прекодиране (във всеки един момент могат да бъдат закупени запечатани нови ключове и да бъде сменена секретността на бравата ), така и сервизен монтажен ключ (използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището. Вратите се монтират с контракаса (стоманен профил, който се анкерира за зида и върху него се поставя основната ъглова каса). Тя допринася за по-голямата устойчивост на вратите и предпазва крилото от усукване. Вратите по желание могат да се оборудват с декоративна каса и вътрешни первази.

Стандартно във вратата са вградени екстри : регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор , регулируеми панти с лагер MICRON и четири пасивни шипа за защита на пантите. Благодарение  на лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратата е монтирана широкоъгълна шпионка – 160  градуса. Обковът е алуминий в цвят бронз на HOPE като по избор може да бъде с фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки. Брава с електромеханична блокировка и ключ с чип . Контракаса .

    Вратите са със сертификат от IFT ZERTIFIERT за Втори клас взломоустойчивост  по EN 1627 и се придружават с декларация на производителя за съответствие и знак CE.


Възможност за фурнир и фрези .

Строителни размери : 930/980/1030мм на ширина и 2020/2070/2170мм на височина
Светло използваеми размери : 800/850/900мм на ширина и 1950/2000/2100мм на височина
Врата с вътрешно отваряне .