Гаражни врати
Гаражни врати Гаражни врати

Гаражни врати
Гаражни врати предлагани от СОЛИД ООД


Гаражна Ролетни врата - SOLID LTD Врати за общи гаражи

Врати за общи гаражи представляват рентабилното комплексно решение и съчетават:

Оптимална рентабилност, трайна функционална и персонална безопасност, както и изключително спокоен ход, дори и при голяма честота на използване. Именно критерия относителеният показател за ефективността на този тип гаражни врати ги прави предпочитан избор за някои от нашите клиенти. Съчетаването на други два не маловажни критерия надежността и безопасността доказва предимствата на този тип гаражни врати. Има различни типове Гаражни врати с различно приложение за вашият гараж.

Гаражна врата Berry - SOLID LTD Гаражна врата „Berry” (тип цяло крило)

Гаранцията е критерий благодарение, на който все повече клиенти избират своята гаражна врата. Гаражна врата „Berry” има 10 годишна гаранция от производителя и представлява отличен избор за нашите клиенти. Вратата „Berry” е произведена от горещо поцинкована ламарина. Боядисана е прахово в бял или кафяв цвят. Тази гаражна порта представлява цяло крило и е изработена, от немската фирма Хьорман в съответствие с най-строгите европейски стандарти за качество. Хората, които се спрат в избора си на този тип гаражна врата получават и защита от притискане на пръстите им. Също така е осигурена е защита при движението на вратата благодарение на направляващи ролки. Вратата е балансирана, фиксира се в крайно положение и е невъзможно падането й дори при скъсване на пружина. Гумените предпазители монтирани в тази гаражна врата предпазват от повреди по автомобила. Гумени уплътнители на касата и крилото не дават възможност за пронокване на вода и прах в гаража, което удължава живота на вашият автомобил. Възможостта за автоматизация на вратата с двускортостен двигател с дистанционно управление съоръжен с безшумен кевларен ремък не изискващ смазване и обслужване, усигурява спокойствието на собственикът и.

Гаражна секционна порта - SOLID LTD Гаражна секционна врата


Секционните гаражни врати, каквато е ЕPU 40, се състоят от сглобяеми пана изработени от горещо поцинкована стомана покрита двустранно със синтетичен полиестер . Стоманените панели се усилват с допълнителни профили с помощта на специална слепваща техника . При модела LPU 40 изолацията е посредством полиуретанова твърда пяна 100 % не съдържаща фреон, като стабилността се осигурява от стабилната структурата на сандвич – панелите.
Благодарение на сандвич панелите и четиристранните гумени уплътнения вградени в гаражната врата осигуряват висок коефициент на топлоизилация 0,75 W/m2.K.
Секционните гаражни врати призводство на HORMANN са конструирани и в съответствие с европейските изисквания за безопастност - EN 12604, а именно:

благодарение на патентованата форма на касата, панелите и пантите, и минималните луфтове 2-4 мм, е невъзможно притискането на пръсти и контузии от двете страни на вратата;
двигателните пружини и въжета са дублирани, монтирани скрито и съоражени с улавящо устройство, поради което не е възможно падане на вратата (на повече от 30 мм) и контузии при скъсване на пружина или въже;
направляващите каси на вратите са напълно затворени и заедно с износоустойчивите и регулируеми двигателни ролки, предотвратяват самопроизволното изпадане на гаражната порта;
Вратите са защитени от повдигане при взлом, а за предпазване от проникване на вода прах и листа в помещението са снабдени с горен, странични и долен гумени уплътнители. Секционните гаражни портали се движат вертикално по направляващите водачи и не са необходими свободни разстояния пред вратата и на тавана. Вратата може да се съоражи с двигател или редуктор за по облекчена експлоатация стандартно производство на HORMANN.

Портали за общи гаражи - SOLID LTD Гаражна Ролетни врата


Гаражната врата RollMatic на Hörmann освобождава наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен. Профилите на вратата RollMatic са изработени от висококачествен, устойчив на корозия алуминий и са стандартно оборудвани с модерна задвижваща техника Hörmann.
За по-лесна поддръжка задвижването на гаражната врата е предвидливо монтирано извън конзолата. Задействането и стопирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади от динамични претоварвания. В корпуса на управлението вече са интегрирани вътрешен манипулатор и осветление на гаража.