Новости при товаро разтоварната техника
Новости при товаро разтоварната техника

Новости при товаро разтоварната техника
Солид ООД представя на вашето внимание Новости при товаро разтоварната техника.


Новости при товаро разтоварната техника

НЕПРЕОДОЛИМА ПРЕГРАДА И ЗА НАЙ-МОДЕРНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ВЗЛОМ


КАСОВА БРАВА ЗА МОНОГОТОЧКОВО ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА БЛИНДИРАНИ ВРАТИ
Фирма СОЛИД ООД представя нов революционен принос за сигурността на вашия дом от “Dierre” – Италия. През последните години в България масово се купуваха блиндирани врати с касова брава. Това доведе до изобретяването на инструменти, с които крадците могат да влизат в нашите жилища и дори да заключват след себе си. В последствие започна предлагането на врати със секретни брави, оборудвани с най-различни видове патрони. Въпреки по-високата цена те са предпочитани пред лесно преодолимите касови брави. Оказа се че и това не е достатъчна защита против нежелано проникване. В търсене на решение на проблема проектантите на Dierre изобретиха новата брава LOCK Trap System - една непреодолима преграда за престъпниците. Създадена на базата на най-модерните инструменти за взлом e невъзможно да бъдат отключени или разбити блиндираните врати на Dierre .

Неутрализира всеки опит за влизане с взлом
Невидима защита вградена в бравата не позволява манипулирането и с шперц. При опит за влизане с взлом, Lock Trap System незабавно блокира ключалката и не позволява отваряне на вратата. Въпреки това се запазва целостта на ключалката. След като използваният инструмент за взлом е вече отстранен , е достатъчно да поставите и да завъртите ключа в ключалката: Lock Trap system тутакси ще я разблокира и вратата ще се отвори.

Непреодолима преграда при блиндираните врати

MIA – Вашата гаранция за Безопасност
Предимство на касовата брава е патентованата система MIA , която в случай на кражба или загуба на ключовете , ви позволява бързо и лесно да замените секретността на ключалката и да работите с нови ключове.

Гарантирано Качество за устойчивост против взлом на блиндираните врати със системата Lock Trap:
Lock Trap System премина успешно всички изпитания за устойчивост срещу взлом, предвидени от Националната асоциация на производителите на заключващи механизми ERSI. Присъден й е знакът за качество A2P*** на най- авторитетния френски институт за сертифициране в областта на сигурността и контрола,CNPP.