Блиндирани врати - Панели за блиндирани врати
Панели за блиндирани врати Панели за блиндирани врати

Панели за блиндирани врати


Блиндирани врати  - Солид ООД


Благодарение на огромната гама от панели за блиндирани врати на “ Dierre “ предлагана от Солид , вие можете да конструирате вашата входна врата освен като конструкция а и като външен вид . Обучените в тази област сътрудници на Солид ще ви помогнат при избора на идеалния панел, чрез пълно описание на различните модели, базирани на структурата и материалите, които ги различават.

Богата гама панели за блиндирани врати

Широката гама от над 12 000 варианта на панели ви дава възможността да подберете подходящия за вас външен вид на блиндираната Ви врата Декоративни панели за Блиндирани врати.

Панелите се различават по своята структура и материал на изработка предвидени за различните условия на експлоатация . Основно те се делят на четири групи в зависимост от това дали вашата блиндирана врата е изложена на атмосферни влияния или е входна врата на апартамент . Всяка една от групите е обособена от символ представляващ слънце и нарисувана къща до него . По символите в каталога за панели на блиндирани врати „ Rivestimenti “ лесно може да се ориентирате към кои модели спада избрания от вас панел .

Първата група панели не се препоръчват за излагане на атмосферни влияния . Това са Декоративни панели за Блиндирани врати изработеми от МДФ , естествен фурнир , масивно дърво или ръчно издълбани от масивно дърво .

Втора група са панели третирани със защитно покритие което издържа на влага , но не бива да бъдат излагани директно на дъжд или слънчеви лъчи .

В третата група Декоративни панели за Блиндирани врати попадат подходящи за излагане на директни атмосферни влияния с препоръката да бъдат сервизирани на определен период от време . Поддръжката се състои в това те да бъдат боядисвани или байцвани на две три години .

Последната група са специално конструирани панели за всякакъв вид условия на експлоатация . Тава са панели изработени от масивен изолиращ МДФ с покритие от алуминий или инокс . Изложени на директи атмосферни влияния тези панели гарантират запазване на топлината и уюта на вашия дом с гарантиран дълъг период на експлоатация .

Много е важно да изберете панел, който е в съответствие с индивидуалните ви нужди и същевременно вземете под внимание не само стила,типа и цвета, но и вида на атмосферните условия, на които ще е подложена вратата.

За всякаква друга информация или неясноти попитайте Вашия Солид - представител.