Промоции блиндирани врати Dierre SPARTA 8
Промоции блиндирани врати Dierre SPARTA 8

Промоции блиндирани врати Dierre SPARTA 8
Солид ООД представя на вашето внимание Промоции блиндирани врати Dierre SPARTA 8.


Промоции блиндирани врати Dierre SPARTA 8

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА
за блиндирана врата модел SPARTA 8

 
ОПИСАНИЕ : Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в 3 дървесни разцветки . Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана поцинкована стомана в цвят тъмно кафяв и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с брава с патрон и бокола/бронировка за защита/ “ATRA“ производство на Dierre S.p.A., които притежават 2 годишна европейска гаранция. Бравите притежават сервизен монтажен ключ (използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището. Вратите се монтират с контракаса (стоманен профил, който се анкерира за зида и върху него се поставя основната ъглова каса)-екстра. Тя допринася за по-голямата устойчивост на вратите и предпазва крилото от усукване. Вратите по желание могат да се оборудват с декоративна каса и вътрешни первази.

Стандартно във вратата са вградени: регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор, регулируеми панти с лагер MICRON и шест/четири/ пасивни шипа за защита на пантите. Благодарение  на лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратата е монтирана широкоъгълна шпионка – 160  градуса. Обковът е алуминий в цвят бронз на HOPE като по избор може да бъде с фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки а от вътрешна страна се откл/закл. с петле. Брава със секретен патрон с ямков ключ и бокола/бронировка за защита/ .

    Вратите са със сертификат от IFT ZERTIFIERT за Втори клас взломоустойчивост  по  EN 1627 и се придружават с декларация на производителя за съответствие и знак CE.