Промоции блиндирани врати ELETTRA SECURITY
Промоции блиндирани врати ELETTRA SECURITY

Промоции блиндирани врати ELETTRA SECURITY
Солид ООД представя на вашето внимание Промоции блиндирани врати ELETTRA SECURITY.


Промоции блиндирани врати ELETTRA SECURITY

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА
за блиндирана врата модел ELETTRA SECURITY
 
ОПИСАНИЕ : Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости от фурнирован МДФ в 4 дървесни разцветки . Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана поцинкована стомана в цвят тъмно кафяв и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с Моторизирана брава управлявана с Карта и Чип производство на Dierre S.p.A., които притежават 2 годишна европейска гаранция. Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището. Втори гумен уплътнител в касата . Вратите се монтират с контракаса (стоманен профил, който се анкерира за зида и върху него се поставя основната ъглова каса). Тя допринася за по-голямата устойчивост на вратите и предпазва крилото от усукване. Вратите по желание могат да се оборудват с декоративна каса и вътрешни первази.

Стандартно във вратата са вградени екстри : регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), два девиатора тип кука  , регулируеми панти с лагер MICRON и шест пасивни шипа за защита на пантите. Във вратата е монтирана широкоъгълна шпионка – 200  градуса. Обковът е алуминий в цвят бронз на HOPE с фиксирани топки от двете страни . Моторизирана брава управлявана с карта и чип , която при затваряне на крилото се самозаключва . Контракаса . Гумен уплътнител по фалца на крилото , както и в касата .

    Вратите са със сертификат от IFT ZERTIFIERT за ТРЕТИ клас взломоустойчивост по  EN 1627 и се придружават с декларация на производителя за съответствие и знак CE.
блиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификацииблиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификацииблиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификации


Строителни размери : 930/980/1030мм на ширина и 2020/2070/2170мм на височина
Светло използваеми размери : 800/850/900мм на ширина и 1950/2000/2100мм на височина
Врата с вътрешно отваряне .