Секционни гаражни врати
Секционни гаражни врати Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати
Гаражни врати


Секционни гаражни врати Гаражна секционна врата


Секционните врати за гаражи, каквато е ЕPU 40, се състоят от сглобяеми пана изработени от горещо поцинкована стомана покрита двустранно със синтетичен полиестер . Стоманените панели се усилват с допълнителни профили с помощта на специална слепваща техника . При модела Гаражна секционна врата LPU 40 изолацията е посредством полиуретанова твърда пяна 100 % не съдържаща фреон, като стабилността се осигурява от стабилната структурата на сандвич – панелите.
Благодарение на сандвич панелите и четиристранните гумени уплътнения гаражната врата има висок коефициент на топлоизилация 0,75 W/m2.K.
Секционните гаражни врати призводство на HORMANN са конструирани и в съответствие с европейските изисквания за безопастност - EN 12604, а именно:

благодарение на патентованата форма на касата, панелите и пантите, и минималните луфтове 2-4 мм, е невъзможно притискането на пръсти и контузии от двете страни на вратата;
двигателните пружини и въжета са дублирани, монтирани скрито и съоражени с улавящо устройство, поради което не е възможно падане на гаражната врата (на повече от 30 мм) и контузии при скъсване на пружина или въже, като по този начин се обезопасяват тези Гаражни секционни врати.
Направляващите каси на гаражните секционни врати са напълно затворени и заедно с износоустойчивите и регулируеми двигателни ролки, предотвратяват самопроизволното изпадане на вратата;

Гаражни секционни врати ЕPU 40

Тези гаражни секционни врати са защитени от повдигане при взлом, а за предпазване от проникване на вода прах и листа в помещението са снабдени с горен, странични и долен гумени уплътнители. Секционните врати се движат вертикално по направляващите водачи и не са необходими свободни разстояния пред вратата и на тавана. Гаражната врата може да се съоражи с двигател или редуктор за по облекчена експлоатация стандартно производство на HORMANN.