Блиндирани врати - HI-FI
HI-FI HI-FI

Блиндирана врата модел - HI-FI


Блиндирани врати  - Солид ООД


Двойна сигурност при блиндираните врати Hi-Fi се изразява в две ключалки следователно двойна защита.
Патронът с висо степен на сигурност е защитен от външна страна чрез "бронировка", която предотвратява достигането на патрона с шперцове, нерегистрирани ключове и др.

Здравата касова брава на блиндираната врата Hi-Fi е оборудвана с взаимозаменяем "Mia" блок, патентована система, която позволява неограниченo подмяната на набора от ключове без да се променя цялата брава.
В случай на кражба, загуба или съмнение за копиране на ключ, просто може да се заменя стандартния блок с друг, заедно с нов набор от ключове; бърза операция, която може да бъде направено само в къщи с обикновенна отвертка.
При правилен монтаж, блиндираната врата Hi-Fi постига шумоизолация от 38 db в съответствие с EN 140 и херметичност в клас А2 в съответствие с EN 86.Блиндирани врати Hi-Fi

Забележка относно блиндираните врати ХИ-ФИ: Стойностите за намаляване на шума са измерени в лабораторни условия в съответствие с посочените по-горе стандарти. Стойностите, измерени по време на инсталация на място не могат да достигнат подобни стойности в резултат от по-ниско изпълнение или несъвършенства на строителни съоръжения и инсталации.

Варианти за еднокрила блиндирана и двукрила блиндирана врата.
Системата на заключване е приведена в четвърти клас на сигурност „ class 4 “.