Lock Trap system за блиндирани и метални врати
Lock Trap system за блиндирани и метални врати

Lock Trap system за блиндирани и метални врати
Солид ООД представя на вашето внимание Lock Trap system за блиндирани и метални врати.


Lock Trap system за блиндирани и метални врати

НЕПРЕОДОЛИМА ПРЕГРАДА И ЗА НАЙ-МОДЕРНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ВЗЛОМ


КАСОВА БРАВА ЗА МОНОГОТОЧКОВО ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА БЛИНДИРАНИ ВРАТИ
Фирма СОЛИД ООД представя нов революционен принос за сигурността на вашия дом от “Dierre” – Италия. През последните години в България масово се купуваха блиндирани врати с касова брава. Това доведе до изобретяването на инструменти, с които крадците могат да влизат в нашите жилища и дори да заключват след себе си. В последствие започна предлагането на врати със секретни брави, оборудвани с най-различни видове патрони. Въпреки по-високата цена те са предпочитани пред лесно преодолимите касови брави. Оказа се че и това не е достатъчна защита против нежелано проникване. В търсене на решение на проблема проектантите на Dierre изобретиха новата брава LOCK Trap System - една непреодолима преграда за престъпниците. Създадена на базата на най-модерните инструменти за взлом e невъзможно да бъдат отключени или разбити блиндираните врати на Dierre .

Неутрализира всеки опит за влизане с взлом
Невидима защита вградена в бравата не позволява манипулирането и с шперц. При опит за влизане с взлом, Lock Trap System незабавно блокира ключалката и не позволява отваряне на вратата. Въпреки това се запазва целостта на ключалката. След като използваният инструмент за взлом е вече отстранен , е достатъчно да поставите и да завъртите ключа в ключалката: Lock Trap system тутакси ще я разблокира и вратата ще се отвори.

Непреодолима преграда при блиндираните врати

MIA – Вашата гаранция за Безопасност
Предимство на касовата брава е патентованата система MIA , която в случай на кражба или загуба на ключовете , ви позволява бързо и лесно да замените секретността на ключалката и да работите с нови ключове.

Гарантирано Качество за устойчивост против взлом на блиндираните врати със системата Lock Trap:
Lock Trap System премина успешно всички изпитания за устойчивост срещу взлом, предвидени от Националната асоциация на производителите на заключващи механизми ERSI. Присъден й е знакът за качество A2P*** на най- авторитетния френски институт за сертифициране в областта на сигурността и контрола,CNPP.