Блиндирани врати - SINGLE-DOUBLE
SINGLE-DOUBLE SINGLE-DOUBLE

Блиндирана врата модел - SINGLE-DOUBLE


Блиндирани врати  - Солид ООД


Блиндирани врати за всички.
Домът, синоним на лично и сигурно място, където се чувствате свободни по всяко време. Поради тази причина желанието за сигурност придобива първостепенно значение, когато релаксирате във вашия дом.
За да ви освободи от всякакво съмнение или притесненост, Dierre са произвели блиндираните врати Single, Single D-Code и Double. Тези три вида блиндирани врати създадени в една и съща концепция: комбиниране на технология за високо качествено армиране, авангарден дизайн със модернистични линии да задоволят всякакъв вкус.

Три отговора за една нужда а именно Сигурност.
Dierre предлагат три варианта на защита. Блиндирани врати с различни характеристики, но еднакво силни и готови да предложат приятно усещане за безопасност.
Еднокрили и двукрили блиндирани врати.

Single D-Code запазва същата структура на блиндирантата врата в съчетание с електронна система за заключване. Ключалката се контролира чрез криптиране на ключа, или с код, съдържащи се в малък електронен компонент (транспондер), поставен в ключа, който активира допълнителено механично заключване.

Накрая модел блиндирани врати Double, врата от по-висок клас , което се дължи на двоен стоманен лист придаващ по – висока степен на армирана защита Блиндирани врати Double
Ключове с клиентска карта.
И трите модела (Single, Single D-Code and Double) са предназначени за вътрешна и външна експлоатация. Огромна гама от цветове, панели и детайли правят вратите предпочитани във всяка една ситуация. В зависимост от модела вратите биват с патрон или касова брава.

Сигурност на блиндираните врати Блиндирани врати Single
Това, което отличава една нормална врата от една блиндирана врата е степента на сигурност, същевременно всеки детайл трябва да бъде съобразен с европейските стандарти. За да осигури това блиндираните врати Single предвиждат два вида брави. Касово заключване, един от най-традиционните и ефективни системи за заключване на блиндирани врати. Патронно заключване най-често срещаната система за заключване в Европа. Състои се от една форма ключ, който се върти вътре в цилиндрични устройство. Представлява ключ задвижващ цилиндрично устроиство скрито във вътрешността на вратата и защитено от стоманена бронировка.