Special security doors D-CODE SINGLE 5
Special security doors D-CODE SINGLE 5

Special security doors D-CODE SINGLE 5
Солид ООД представя на вашето внимание Special security doors D-CODE SINGLE 5.


Special security doors D-CODE SINGLE 5

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА
за блиндирана врата модел ELETTRA SECURITY
 
ОПИСАНИЕ : Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости от фурнирован МДФ в 4 дървесни разцветки . Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана поцинкована стомана в цвят тъмно кафяв и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с Моторизирана брава управлявана с Карта и Чип производство на Dierre S.p.A., които притежават 2 годишна европейска гаранция. Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището. Втори гумен уплътнител в касата . Вратите се монтират с контракаса (стоманен профил, който се анкерира за зида и върху него се поставя основната ъглова каса). Тя допринася за по-голямата устойчивост на вратите и предпазва крилото от усукване. Вратите по желание могат да се оборудват с декоративна каса и вътрешни первази.

Стандартно във вратата са вградени екстри : регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), два девиатора тип кука  , регулируеми панти с лагер MICRON и шест пасивни шипа за защита на пантите. Във вратата е монтирана широкоъгълна шпионка – 200  градуса. Обковът е алуминий в цвят бронз на HOPE с фиксирани топки от двете страни . Моторизирана брава управлявана с карта и чип , която при затваряне на крилото се самозаключва . Контракаса . Гумен уплътнител по фалца на крилото , както и в касата .

    Вратите са със сертификат от IFT ZERTIFIERT за ТРЕТИ клас взломоустойчивост по  EN 1627 и се придружават с декларация на производителя за съответствие и знак CE.
блиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификацииблиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификацииблиндирана врата ELETTRA SECURITY спецификации


Строителни размери : 930/980/1030мм на ширина и 2020/2070/2170мм на височина
Светло използваеми размери : 800/850/900мм на ширина и 1950/2000/2100мм на височина
Врата с вътрешно отваряне .