Блиндирани врати - UNDER 1
UNDER 1 UNDER 1

Блиндирана врата модел - UNDER 1


Блиндирани врати  - Солид ООД


Можете да намерите всичко в мазето, от покупките от магазина за хранителни стоки до спомените от вашето детство. Блиндираните врати Under са идеалното решение да се гарантира, че никой не може да посегне на личните ви вещи, или по-лошода избяга с вашите ценности.

Защита и гъвкавост са ключови думи на блиндираните врати Dierre Under. Врати с приложение в сервизни помещения, с гарантирана сигурност и качествени детаили от водеща марка като Dierre.

Under се предлага в различни варианти, за максимална защита на мазета, мансарди и архиви: двустенна стоманена конструкция, с касова или патронна брава.

Блиндираните врати Under са оборудвани с вградена касова брава със седем точково заключване и резе работещо с дръжка и ключ. Бравата на тази блиндирана врата е оборудвана със система MIA блок, позволяващаподмяната на набора от ключове в случай на загуба или съмнение за дубликат без да се налага да се подменя цялата брава.
Елемент който увеличава удобството на тези продукти. По запитване Under се предлага и с патрон висока степен на сигурност. Вратата е оборудвана с метална вентилационна решетка за проветрение на помещениято.
Касата дава възможност за лесен монтаж на всякакъв тип стена. Dierre дава възможност да изберете цвят, който най-добре да отговаря на нуждите ви.

Вратите Dierre Under са проектирани да предлагат максимална сигурност Блиндирани врати Under
Стоманени листове подсилени от четири хоризонтални омега ребра.
Два мм. стоманена двойно огъната каса осигурява допълнителна защита. Заключване, подсилено от манганова пластина, осигурява допълнителна защита от разпробиване. Четирите пасивни шипа в крилото от страна на пантите придава максимална устойчивост на крилото към блокова касата и я правят солидна и сигурна.

Монтажът е лесен и практичен.