Блиндирани врати - WALL SECURITY
WALL SECURITY WALL SECURITY

Блиндирана врата модел - WALL SECURITY


Блиндирани врати  - Солид ООД


Блиднирани врати WALL SECURITY, защото сигурността е един невидим, но е незаменим актив.
Професионалните дизайнери на Dierre представят "WALL SECURITY", първата блиндирана врата на Dierre сливаща се със стената, уникален проект за безопасност и адаптивност.
Творческата лаборатория в рамките на групата Dierre, състоящ се от международен екип от млади дизайнери и архитекти, предлагат авангартни решения, силно персонализирани задоволяващи всяко модернистично виждане.
В частност, новата система WALL SECURITY се предлага с три инсталационни решения (Стандарт, Секретно и Топ Секретно), както и широка гама от стъклени решения.
Блиндираната врата Блиндирани врати WALL SECURITY Подходящ аза различни нужди, вратата се предлага с три различни системи за заключване: традиционни (касова или секретна брава), висока степен на сигурност с патронно заключване и изцяло електронно заключване.
Заедно със стандартните модел,систамата се предлага и с вариант за Пожароустойчивост (EI 30), версия двукрила врата. Постоянното търсене на иновативни материали и ексклозивни линии , WALL SECURITY придава не само сигурност, но и хармония и топлина.
Защото сигурността, когато е видима, трябва да бъде красива.