sdoor
sdoor

sdoor
Солид ООД представя на вашето внимание sdoor.


sdoor

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА
за блиндирана врата модел D-CODE SINGLE 5

 
ОПИСАНИЕ : Крилото и касата на блиндираните врати са изработени от профилирана, електропоцинкована стомана на роботизирана поточна линия. Крилото е покрито с мебелни плоскости в 3 дървесни разцветки . Oбкантващият профил на крилото е от пластифицирана поцинкована стомана в цвят тъмно кафяв и е удароустойчив. Заключването на металното крило към металната каса е четиристранно и се осъществява с касова брава “ATRA” с електромеханична блокировка , ключа е с чип за разпознаване – дори с оригинален ключ без чип не може да се ОТВОРИ , производство на Dierre S.p.A., които притежават 2 годишна европейска гаранция. Бравите притежават, както функция прекодиране (във всеки един момент могат да бъдат закупени запечатани нови ключове и да бъде сменена секретността на бравата ), така и сервизен монтажен ключ (използван в процеса на строителството). Уплътнителите “Hitech” осигуряват топло и шумоизолацията на жилището. Вратите се монтират с контракаса (стоманен профил, който се анкерира за зида и върху него се поставя основната ъглова каса). Тя допринася за по-голямата устойчивост на вратите и предпазва крилото от усукване. Вратите по желание могат да се оборудват с декоративна каса и вътрешни первази.

Стандартно във вратата са вградени екстри : регулируем падащ праг (за уплътнение към пода), девиатор , регулируеми панти с лагер MICRON и четири пасивни шипа за защита на пантите. Благодарение  на лимитатор на отварянето вратата защитава жилището от нежелано проникване. Във вратата е монтирана широкоъгълна шпионка – 160  градуса. Обковът е алуминий в цвят бронз на HOPE като по избор може да бъде с фиксирана или подвижна топка с дръжка или две дръжки. Брава с електромеханична блокировка и ключ с чип . Контракаса .

    Вратите са със сертификат от IFT ZERTIFIERT за Втори клас взломоустойчивост  по EN 1627 и се придружават с декларация на производителя за съответствие и знак CE.


Възможност за фурнир и фрези .

Строителни размери : 930/980/1030мм на ширина и 2020/2070/2170мм на височина
Светло използваеми размери : 800/850/900мм на ширина и 1950/2000/2100мм на височина
Врата с вътрешно отваряне .