Metal interior doors
Metal interior doors Metal interior doors

Metal interior doors
Metal interior doors За служебните помещения са подходящи тъй наречените офисни врати, те са производство на Hormann KG Brandis. Това са моделите ZK и OIT. Металните интериорни врати Zk притежават много добра топлоизолираща - К = 1.8 Вт/м2.К и звукоизолираща – 25 Db способност .
Крилото на тези метални порти е с дебелина 40 мм и се състои от два горещо поцинковани стоманени листа и топлоизолация. Пантите на интериорната врата са снабдени с усилвачи в платното на вратата , а в металната касата е вграден EPDM уплътнител и дюбелни анкери за монтаж .
Металните интериорни врати на Хьорман изпълняват изискванията на DIN за трети климатичен клас и S клас на натовареност. Те са окомплектовани с брава и дръжки.
Покритието на вратите е в четири варианта : поцинковaни, праховобоядисани: в бял цвят, в цвят по RAL и покрити със синтетичен полиестер в дървесен цвят .
Технологията на монтаж позволява доставка и залагане на касите на интериорните метални врати в процеса на строителството и окачване на крилата преди пуска на обекта.
Интериорните метални порти Zk, производство на Hormann притежават много добра топлоизолираща - U = 2.1 W/м2.К и звукоизолираща – 25 dB способност. Крилото на вратата е с дебелина 40 мм и се състои от два горещо поцинковани стоманени листа и топлоизолация. Пантите на тази метална врата са снабдени с усилвачи в платното на вратата , а в касата е вграден EPDM уплътнител и планки за монтаж . Бравата е с обикновен ключ с възможност за вграждане на секретен патрон. Тази метална интериорна врата изпълнява изискванията за трети климатичен клас и S клас на натовареност по DIN /влажност, температурни разлики , измятане/. Покритието на вратите е в четири вариaнта : поцинковaни, праховобоядисани: в бял цвят, в цвят по RAL и покрити със синтетичен полиестер в дървесен цвят